LADEN

Typ om te zoeken

Zilver is amper aan te komen

Zilver

Zilver is amper aan te komen

We zouden het aan de koers van zilver niet zo snel zeggen, maar wie nu via de beurs van Londen aan zilver wil komen, moet minstens drie weken op levering wachten. Het zilver dat dan geleverd wordt, moet nu nog gesmolten worden.

Er is amper zilver en NOG ALTIJD zet dat de koers niet fors hoger!
Waarom niet?
Nu simpel… omdat de zilvermarkt op dit moment volledig onder invloed van de grote banken onder aanvoering van JP Morgan staan en de fysieke markt volkomen overvleugeld wordt door de papieren markt.
Er is in feite geen prijsstelling op basis van echt zilver.
Zilver wordt nu afgerekend op basis van de prijs voor het papieren zilver en dat blijft zo tot de druk zo hoog wordt dat de ketel barst.
Hoe mag dit alle zo gebeuren? Immers is dit marktvervalsing op een ongekende schaal.
Ook hier is de reden simpel… Omdat ze het toestaan. JP Morgan gaat failliet als de zilverkoers vrij gemaakt zou worden. Die bank staat veel te ver short om nog te redden te zijn. Het is dus pappen en nathouden en de prijs van zilver drukken tot de vraag naar zilver inzakt omdat beleggers en bezitters de moed verliezen of tot het moment dat de zaak uiteindelijk toch niet meer te houden is.
De vraag is dan wat er omvalt als JP Morgan omvalt. Wie of wat valt er dan mee?
Daar mag je wel wat angst voor hebben. Aan de andere kant, deze schurken er nu mee weg laten komen is naar mijn idee even erg. We praten hier over miljarden die ze feitelijk ‘gestolen’ hebben. Gestolen omdat ze zilver verkochten dat ze niet hadden en op dit moment dus ook niet kunnen leveren. Ondertussen loopt de CEO wel met tientallen miljoenen dollars naar huis als ‘beloning’ voor zijn ‘goede’ werk.
Lees meer over deze zilver manipulatie: http://forum.beursbox.nl/2011/12/30/london-trader-er-is-een-enorm-te-kort-aan-zilver/

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *