LADEN

Typ om te zoeken

Vragen over goudfonds

Goud

Vragen over goudfonds

Er zijn een paar vragen binnengekomen over het goudfonds dat ik gisteren presenteerde. De belangrijkste vraag is in feite: Hoe betrouwbaar is het fonds?
Het gaat hier om een grote en wereldwijd actieve fondsbeheerder. Bill Gates heeft aandelen in deze onderneming die al 35 jaar actief is! In 1999 kreeg de onderneming een beursnotering in New York. Specifiek over het goudfonds:
Het fonds keert vanaf de start in juni 2005 onafgebroken het dividend uit. Ik tel al 87 uitkeringen tot nu toe… Het dividend is nog steeds 14 dollarcent per maand, met momenteel een koers van $14,04 van het aandeel. Juist… dat is 12% dividendrendement. De spreiding van het fonds is bijzonder groot met 117 onderliggende investeringen, die wereldwijd gedaan worden in ondernemingen zoals Barrick Gold corp, Goldcorp Inc, Newcrest Mining en Gold Fields Ltd. Het onderliggende vermogen is meer dan 1 miljard dollar.

Kortom: Een fonds waar ik blij van word! Klik hier om u alsnog in te schrijven op onze GRATIS nieuwsbrief of via www.PensioenDividend.nl. Het fonds staat op positie 16 van de portfolio. Mijn complete portfolio bevat meer dan 30 fondsen, die zonder uitzondering maandelijks dividend uitkeren met een gemiddeld dividendrendement van meer dan 9%. En daar zit ook een fonds van de ING
bij…. Ook de grote namen kunnen per maand uitkeren. Kwestie van goed zoeken.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *