LADEN

Typ om te zoeken

Valcambi Suisse 50-gram “CombiBar.”

Goud

Valcambi Suisse 50-gram “CombiBar.”

Een goudkaartje als een credit card, maar opbreekbaar in 1 gram stukjes die u dus kunt uitgeven. Een gat in de markt, een fantastisch idee, of een compleet achterhaald idee van hoe we met goud om zouden kunnen gaan?
– Het idee van 1 grams delen is niet nieuw. Er zijn meerdere aanbieders van. Enkele jaren geleden was er zelfs een aanbieder die 50% opslag op de prijs van goud er voor vroeg. Er werd heel wat verkocht vrees ik.
In mijn ogen is het concept van echt met goud betalen compleet achterhaald. De hele samenleving moet wel enorm ontwricht zijn, wil dat interessant zijn.
Vervolgens is de vraag of de losse 1 grams stukjes wel geaccepteerd gaan worden. Ze zien er lang niet zo mooi uit als het totale kaartje.
Als u ‘voor de zekerheid’ twee (of meer) kaartjes wilt hebben, dan krijgt u de beschikking over 2 x 50 gram puur goud. Uiteraard betaalt u daarvoor de goudprijs en bij Euro Pacific Bank een opslag van slechts 3%. Denk er aan, verzending en verzekering van de verzending kosten ook geld.
U moet een minimum van twee kaartjes kopen.
Ik heb zelf iets meer vertrouwen in de samenleving en koop deze kaartjes niet. Toch wil ik u de gegevens hierover niet onthouden.
Bestellen van via uw rekening bij Euro Pacific Bank.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *