LADEN

Typ om te zoeken

Is er goud in Fort Knox

Goud

Is er goud in Fort Knox

Zelfs Amerikanen beginnen zich nu af te vragen wat er aan de hand is met Fort Knox. Al sinds 1974 heeft niemand officieel ooit nog toegang gehad tot het goud. Er is geen enkel onafhankelijk toezicht op de voorraad goud aldaar.

Gezien de huidige goudmarkt zijn er enkele scenario’s mogelijk. Er kan goud zijn en het is van Amerika. Dat lijkt momenteel de minst logische verklaring.
Er kan ook goud zijn, maar de vraag is dan of het nog wel van Amerika is. Het goud dient mogelijk als onderpand voor de grappen en grollen van JP Morgan en de andere extreem grote banken.
of… Er is geen goud meer… Dat kan ook nog. Als dat ooit zou uitkomen, dan is het gedaan met Amerika. Fort Knox staat in Amerika voor de degelijke en betrouwbare staat. Als blijkt dat Fort Knox leeg zou zijn, of het goud niet meer van Amerika, dan is het vertrouwen van Amerikanen in hun staat in één klap vertrokken.
Een aantal Amerikanen heeft de stoute schonen aangetrokken en is gaan onderzoeken. Zie in deze documentaire hoe deze vrijheidleivende Amerikanen in enkele dagen tijd veranderen in Oost Duitsers die overal de kwade overheid zien.
http://www.watchonlineseries.com/brad-meltzer%E2%80%99s-decoded-se2ep1-ft-knox.html

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *