LADEN

Typ om te zoeken

Stoutmoedig

Advertenties

Stoutmoedig

Sommigen schrijven dat je veel lef moet hebben, stoutmoedig moet zijn, om nu aandelen te kopen. Dat Warren Buffett en John Templeton bij vorige crises dus het léf hadden om aandelen te kopen. Als u dat ook denkt, dan heb ik nieuws voor u. Deze twee iconen hadden absoluut géén lef en ze waren absoluut niét stoutmoedig! Ze wilden ook helemaal geen dingen doen waar ze lef voor nodig hebben! Zij wisten wél wat een recessie precies inhoudt én ze belegden hun geld op een compleet rationele manier. Zij dachten gewoon een slagje anders dan de gemiddelde belegger. Zij werden angstig als de economie hot was en juist hebzuchtig zodra er sprake was van recessie.
Daarbij negeerden ze uiteraard compleet alle heisa in de media. Ze keken alleen maar naar de cijfers en naar de geschiedenis.
Met TopAandelen selecteren we spotgoedkope aandelen, waarbij we een oersimpel principe hanteren. Als je zelf niet afhankelijk van banken wilt zijn, beleg dan ook in aandelen van bedrijven die geen geld van een bank nodig hebben! Want dát zijn de bedrijven die straks door het wegvallen van concurrenten een stuk sterker uit de crisis komen. De aandelen van dit soort bedrijven hebben dan ook een winstpotentieel tot zelfs 800%! Wilt u in 2009 alleen in dit soort bedrijven beleggen? Neem dan een jaarabonnement en u ontvangt deze maand al een extra verrassing.

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *