LADEN

Typ om te zoeken

Nieuw Superrendement Rapport

Advertenties

Nieuw Superrendement Rapport

Vandaag verschijnt een splinternieuw "Super Rendement Rapport" met daarin drie aandelen van absolute toppers. Drie aandelen uit totaal verschillende bedrijfstakken, maar wat ze met elkaar gemeen hebben is dat ze spotgoedkoop zijn. Het is wonderbaarlijk dat het bestaat, maar we vinden ook in deze beurs gewoon spotgoedkope aandelen, terwijl ze toch echt van bedrijven zijn die zéér goed presteren. Want dat mag je toch wel zeggen van een aandeel dat een koers winst verhouding van nog geen 11 heeft terwijl de winst jaarlijks met gemiddeld ruim 50% groeit. Hoe ondergewaardeerd kan een aandeel zijn?
Aandelen zijn om vaak onbegrijpelijke redenen soms uit de gratis en daarna weer in de gratie bij beleggers. Dit gaat in vaak in golfbewegingen en daarom kopen wij graag aandelen die uit de gratie zijn. Voor dit aandeel betaalden beleggers twee jaar geleden nog 22 keer de winst. Kunt u zich voorstellen hoeveel de koers stijgt als de winst met 50% per jaar stijgt en beleggers straks weer allemaal op het aandeel duiken en weer 22 keer de winst willen betalen?
Start vandaag nog met beleggen in dit soort spotgoedkope toppers en bestel snel het splinternieuwe "Super Rendement Rapport".

Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *