LADEN

Typ om te zoeken

Randstad aex beurs aandelen technische beurs analyse

Randstad

Randstad aex beurs aandelen technische beurs analyse

 

25 okt 2011

Het aandeel is nog altijd boven de MA20 lijn gebleven. De hersteltrend is dus nog intact, maar het niveau van eind juli is nog lang niet in zicht. Ik doe hier niets mee.

5 okt 2011

We gaan bij de aandelen Randstad nu de steun van de MA20 lijn testen. Ik verwacht eerder een daling naar onder de 20 euro per aandeel, dan een stijging tot 25.

12 sept 2011

Afgelopen vrijdag een slot op de laagste stand van 2011. De ellende lijkt nog niet over te zijn, de aandelen Randstad zijn op weg naar de onderkant van de Bollingerbands.

23 aug 2011

In een half jaar van 40 naar net boven de 20… Dramatisch! Gelukkig hadden we de aandelen niet, helaas zijn we nooit short gegaan.
Vrijdag een Doji op de bodem, gisteren een klein herstel. Dit kan de bodem zijn… maar overtuigen doet het me niet. Het volume was op de dag van de Doji wel aanzienlijk, maar viel gisteren weer fors terug. Er lijken niet echt veel kopers actief te zijn. Ik zie dit liever nog even aan.

19 juli 2011

Bij de vorige analyse gaf ik al aan: ‘afblijven’. Dat was goed gezien. We daalden gestaag verder. In februari stonden we nog op 42. Gisteren werd gesloten op 28. Dat mag toch wel een behoorlijk dramatische koersval genoemd worden.

23 juni 2011

De durfals ie eventueel toch een positie hebben ingenomen, hebben daar geen plezier aan gehad. We zagen de laatste dagen wel weer een herstel van de koers, maar de MA20 is nog altijd dalende en de koers bevindt zich er onder. Afblijven dus.

26 mei 2011

De daling heeft zich bij Randstad voortgezet en we zijn zelfs onder de 34 terechtgekomen. Zowel RSI als Stochastic hebben een dubbel koopsignaal afgegeven en de koers verliet ondertussen ook de onderkant van de Bollingerbands. Een herstel naar 35,9 lijkt nu ingezet te zijn. Ook hier een herstel in een dalende trend. Het kán interessant zijn, maar je neemt als belegger wel een extra stukje risico. Wie het risico neemt, legt de stoploss het beste op 32,89 end of day.

3 mei 2011

Het aandeel Randstad is al sinds half februari te vinden tussen de 36 en 40. Iedere nieuwe top is echter lager en de laatste top werd op 39 gezet. De steun op 36 is echter wel stevig. We sloten gisteren op 37,6. Op dit moment niet interessant voor een belegging.

7 apr 2011

Gisteren weer een slot op de MA20 voor Randstad. Het is allemaal niet erg overtuigend en ik zie dan ook geen reden een belang te willen nemen.

16 mrt 2011

Na de vorige analyse is het aandeel fors gedaald. We stonden doen rond de 42 en nu staan we op 37,5. We hadden en hebben geen positie. Hoewel er een Takuri in de grafiek gevormd is, zie ik er hier op dit moment nog geen koopmoment is. Een koopsignaal vanuit Stochastic was net even iets mooier geweest.

15 feb 2011

De stijgende trend is nog altijd niet gebroken bij Randstad. De kracht is er wat uit, maar al met al ziet het er positiever uit dan ik bij de vorige analyse gedacht had. Overigens neem ik geen positie in en heb ik er ook geen in Randstad aandelen.

31 jan 2011

Na de Hanging Man was het inderdaad gedaan met de stijging in de aandelen Randstad. We gingen terug naar helemaal de onderzijde van de Bollingerbands. Vrijdag zijn we echter weer boven de MA20 gesloten. (De MA20 is bij mijn instelling het middelpunt van de Bollingerbands) Vandaag zal moeten blijken of het aandeel er ook boven kan blijven. Ik neem hoe dan ook geen positie in. Het ziet er simpelweg niet interessant genoeg uit.

13 jan 2011

Een opvallende grafiek hier. Direct na de vorige analyse bleek het aandeel wel enorm te kunnen stijgen, maar tegelijkertijd gaven zowel de RSI als de Stochastic indicatoren aanhoudende verkoopsignalen. Gisteren zagen we een Doji in de grafiek, hetgeen lijkt op een Hanging Man patroon. De naam zegt genoeg denk ik.

17 dec 2010

Ook bij de aandelen Randstad is de verwachte daling uitgebleven. De koers bleef min of meer op hetzelfde niveau hangen. De weerstand ligt op 37,7. Steun ligt in eerste instantie op 36. Op dit moment niet interessant voor een belegging.

30 nov 2010

Een forse daling gisteren en daarmee is het aandeel een flink eind onder de MA20 terecht gekomen. Eerste koersdoel 34. Volgende koersdoel omlaag is 32,3.

12 nov 2010

De koers herstelde na de vorige analyse. Er werd zelfs een hogere top neergezet. Daarna echter weer een daling en nu zitten we midden in de test van de MA20. De Stochastic gaf gisteren ook een verkoopsignaal. Op zich ziet het er nog niet zo slecht uit, maar ik zou nu toch liever eerst even de uitkomst van de technische test van het MA20 niveau afwachten.

29 okt 2010

Ik heb gezien dat Randstad deze week in het nieuws was, maar de inhoud van dat nieuws heb ik niet gezien. Blijkbaar zien beleggers er weinig in, want de koers is deze week onder de MA20 gekomen en is nu al vier dagen achtereen met een zwarte candle lager. Eerste koersdoel 33. We sloten gisteren net onder de 35.

15 okt 2010

Net als in de AEX grafiek is er hier een doorbraak die nog niet echt een doorbraak is. We zijn op het niveau van de toppen in juni, juli en augustus gekomen, maar alleen intraday hebben we hogere koersen gezien. De Stochastic heeft gisteren een verkoopsignaal gegeven. Ik doe nog altijd even niets in dit aandeel.

27 sept 2010

De weerstand is overduidelijk te vinden rond de 36, alwaar in juni, juli en augustus een top gevonden werd. We staan nu op 33,6 en echt overtuigen kan deze grafiek me niet. Ik blijf hier liever even werkloos aan de kant staan.

9 sept 2010

De Stochastic heeft een verkoopsignaal gegeven. De MA20 is dalende. Het is geen moment om weer in te stappen. Ik zou minstens willen wachten tot de MA20 weer stijgt.

6 aug 2010

De stoploss gaat van 35,2 naar 35,49. Beleggers die tussen 17:00 uur en 17:30 end of day handelen zullen al verkocht hebben.

26 juli 2010

De stoploss gaat omhoog van 32,49 naar 35,2. Dit niveau is de vorige top. We staan nu precies op het niveau van de één na laatste top en vlak tegen de bovenkant van de Bollingerbands aan. Als we opwaarts doorbreken, dan mag de stoploss daarna steeds 1 euro onder de hoogste slotkoers gelegd worden.

8 juli 2010

Ook bij Randstad lijkt het technische herstel ingezet te zijn. De Stochastic gef gisteren ook een koopsignaal. Als de koers vanochtend om 10:00 uur boven de 32,56 staat, gaan we long. Stoploss is daarna 32,49 end of day.

15 juni 2010

Bij Randstad gaf ik bij de vorige analyse aan dat het koopmoment er wel eens aan kon komen. Die situatie heeft zich echter nog niet serieus voorgedaan. Het technische signaal is niet duidelijk. De MA20 daalt nog altijd maar de koers is er gisteren wel boven gesloten. Dit is geen sterk beeld en ik doe dan ook niets in Randstad.

31 mei 2010

Het kan maar zo zijn dat de bodem bij Randstad vorige week gezet is. De steun net boven de 30 hield het. Die steun was namelijk de bodem die eind februari bereikt werd. Het aandeel herstel daarop in enkele dagen al meer dan 10%. De MA20 daalt al minder snel maar de koers is er nog niet boven gesloten. Nog geen koopmoment dus, maar dit kan er wel snel aankomen.

7 mei 2010

Nadat eergisteren de onderkant van de Bollingerbands geraakt werd, was er gisteren een herstel. De MA20 is nu echter neerwaarts gedraaid en een herstel valt dus nu in de noemer, ‘herstel binnen dalende trend’. Daarom voor ij nog altijd geen positie. Het is er de tijd niet voor.

22 apr 2010

Mijn verwachting dat het eerst 34 zou worden is niet uitgekomen. De koers kwam slechts heel even onder de 35 waarna de stijging ingezet werd. We sloten gisteren met een tweede flink grote witte candle op 39,56 per aandeel. Dat is een doorbreking van de vorige top. Zowel RSI als Stochastic geven nu verkoopsignalen. Ik verwacht daarom een test van het doorbraakniveau en derhalve een terugkeer naar de MA20. Die MA20 ligt nu rond de 37 euro.

30 mrt 2010

Gisteren een Doji aan de bovenkant van de Bollingerbands. Hoewel de MA20 opwaarts gericht is, die ik hier geen reden positief te zijn. De top van 2010 ligt nog altijd in januari en die top mag als stevige weerstand gezien worden. Dit houdt in dat de 38 als ‘de te nemen horde’ gezien mag worden. Gezien de Doji lopen we de kans dat het eerst 34 gaat worden voor eventueel een eerste poging gedaan gaat worden de 38 te doorbreken.

8 mrt 2010

De MA20 is na een scherpe daling nu horizontaal geworden. dat is positief. Echter is de koers nu wel aan de bovenkant van de Bollingerbands te vinden en dat vraagt om eerst een correctie richting de MA20 alvorens gedacht kan worden aan eventueel instappen.

5 mrt 2010

Het herstel is begonnen en wel eind februari. Toch is het te vroeg om in te stappen. De MA20 is nog dalende en liever wacht ik op een correctie als de MA20 stijgende is. Zowel RSI als Stochastic gaven koopsignalen. Achteraf gezien had op basis van die signalen ingestapt moeten worden. Ik heb echter het signaal helaas gemist. Ik was toen bezig met andere posities, waaronder de al winstgevend afgesloten AEX geschreven put optie positie.

16 feb 2010

Bij de vorige analyse was er bijna een positie ingenomen, alleen aan de voorwaarden werd uiteindelijk niet voldaan. Er werd dus niet ingestapt en dat bleek maar goed ook. Toen was de koers 36,9. We staan nu op 32,48 en vooralsnog geen signalen dat de daling ten einde is. Net boven de 30 ligt een steun.

20 jan 2010

We hebben gisteren geen positie in Randstad ingenomen.

19 jan 2010

De daling die ik in de vorige analyse voorzag, die kwam er niet. Wel is gisteren intraday de koers tot de MA20 gedaald. Zowel RSI als Stochastic geven nu verkoopsignalen af. Als de koers zich boven de MA20 weet te handhaven, dan lijkt een voortzetting van de opgaande trend in de pen te zitten. Als de koers vanochtend om 10:00 uur boven de 36,9 staat, dan is een long positie te overwegen.
In dat geval stoploss 36 end of day.

21 dec 2009

Laat het duidelijk zijn, mijn vorige analyse op Randstad zat er naast. Ik zag een koerspotentieel tot 30 euro. We hebben intraday zelfs de 36 gehaald. Daar zat ik dus helemaal mis. We hebben vorige week drie Doji’s en een kleine zwarte candle gezien. Een daling tot 32/32,5 lijkt in de pen te zitten.

26 nov 2009

Het niveau rond de 30 euro per aandeel is een stevige weerstand geworden. Voor de vierde keer in vier maanden is een doorbraak mislukt. De Koers van Randstad sloot gisteren op 28,46 en nog maar net boven de MA20. Dit lijkt wel een koopmoment te geven, maar de kans is wel groot dat de 30 wederom een te grote weerstand zal blijken. Het winstpotentieel is mij te klein. Immers, procentueel is een stijging van 28,5 naar 30 natuurlijk niets.

11 nov 2009

Mijn verkoop op 27 oktober was geen slechte zaak. Ik had echter, achteraf gezien, bij het bereiken van de onderkant van de Bollingerbands, weer een nieuwe positie kunnen innemen. Die prachtige beweging heb ik helaas gemist omdat ik mijn aandacht even niet bij Randstad had. Nu is het simpelweg weer wachten op de onvermijdelijke daling die na deze prachtige stijging vanzelf komt.

27 okt 2009

Ik heb er geen vertrouwen in bij Randstad. Ik verkoop de positie om 10:00 uur tegen marktprijs. De koers is opgelopen tot de MA20 en deze is nu neerwaarts gebogen. Een goed moment om uit te stappen.

29 sept 2009

Ook bij Randstad zien we dat vooralsnog de stijgende lijn keurig wordt vastgehouden. Een sterk teken. Helaas echter geen bevestigingen in de indicatoren. We gaan hier speculatief long, met een stoploss end of day op 27,85.

17 sept 2009

Gisteren werd in Randstad de hoogste stand voor 2009 wederom bereikt. Als we nu opwaarts doorbreken is dat in feite een koopsignaal. Het kan nu echter ook een dubbele top worden en als dat zo is, dan zullen we vrijwel zeker onder de 25 gaan uitkomen. Het is dus echt even afwachten. Vergeet ook niet dat dit aandeel slechts enkele maanden geleden nog op 10 euro stond. Gisteren sloten we op ruim 30. Hoeveel kunnen we nog verwachten? Zelfs bij een koopsignaal doe ik persoonlijk niet mee.

27 aug 2009

Hoe gaan we deze beursrally in de toekomst noemen? Ik heb geen idee, maar vooralsnog zien we ook Randstad zelfs even boven de 30. Gisteren sloten we er weer onder, maar in ruim een maand tijd 50% stijging is enorm, zeker omdat de huidige economische tijden als zeer zwak voor Randstad bekend staan. In maart stond Randstad nog op 10. Dat is dus 200% winst in enkele maanden tijd terwijl fundamenteel de economie zegt dat je niets te zoeken hebt in uitzenders. Het kan bij beleggen gek lopen. Het is daarom niet zo gek dat veel beleggers verlies maken. Je moet soms heel onlogisch durven beleggen om enorme winsten te maken.

30 juli 2009

Als we kijken naar de slotstanden, dan is er amper een reactie geweest de afgelopen dagen. We zien wel enorme upper legs in de candles, de afgelopen dagen, maar de slotstanden ontlopen elkaar niet zo heel veel. Stochastic geeft verkoopsignaal. Het is hard gegaan de laatste weken. Gekkenwerk, maar in deze vakantie periode doen we de campingrally van zo veel jaar geleden nog weer eens na. Ik blijf van deze aandelen af.

15 juli 2009

Technisch ziet het er nog altijd niet best uit bij Randstad. De MA20 is dalende en de koers bevindt zich al weken onder de middellijn van de Bollingerbands. Gisteren wel een Doji, maar deze lag niet echt op de beste plek. Misschien is dat wel een plus, zoals ik in de uitleg van de Japanse Candles al eens als voorbeeld heb gegeven. De Stochastic gaf ook een koopsignaal en toen dat in maart gebeurde, wad dat een perfect moment om ook te kopen. Na de Doji moet een bevestiging komen. Laten we die maar eens afwachten.

24 juni 2009

Dit aandeel blijft Doji’s geven en blijf maar dalen met de koers op de onderkant van de Bollingerbands. We zijn nu op een steuntje gekomen, namelijk de onderkant van de dip van halverwege mei. De Stochastic gaf al een koopsignaal. Ik wil eerst een bevestiging zien, voor ik daadwerkelijk geld inzet op een herstel van Randstad. Gisteren sloten we op 18,8.

12 juni 2009

De koers van Randstad is nu al bijna een maand rond de 22 te vinden. Ook hier lijkt de stijging uitgeput te zijn geraakt en zien we een neutrale trend ontstaan. Met al die fondsen die uitputtingsverschijnselen vertonen zal het voor de AEX ook moeilijk worden de 271 te doorbreken. Voor Randstad zie ik in die zin een lichtpuntje, dat de koers nog wel in de bovenste helft van de Bollingerbands is gebleven. In de RSI en Stochastic echter de laatste weken vooral heel veel verkoopsignalen.

27 mei 2009

De Doji waar ik het vorige keer over had, die bleek niet erg van belang te zijn. Er was even twijfel, de dag erna was er een verdere daling en daarna was er toch ineens een stijging van 18,5 tot een slot van 22,24 gisteren. Het is een prachtig herstel voor Randstad geworden, dat begin maart nog op 10 stond en daarmee haar koers meer dan 100% zag stijgen in nog geen drie maanden. Ja, waar waren we om daar van mee te profiteren? Ik heb dit gemist. Op 9 maart, dus op het dieptepunt waren er koopsignalen, maar ik negeerde ze. Een bewuste keuze, die achteraf vreselijk fout bleek te zijn.

13 mei 2009

In de grafiek zagen we duidelijk een top gevormd worden en net nadat we de daling zouden moeten inzetten, zien we ineens een Doji in de grafiek verschijnen. Beleggers twijfelen over de in te zetten daling. Even afwachten. Op een Doji zelf handelen we niet. Na de Doji moet de markt duidelijkheid geven.

22 apr 2009

Na mijn vorige analyse ging het inderdaad lager… maar niet veel. Daarna begon een herstel in de laatste weken dat ik gemist heb, omdat mijn aandacht bij andere aandelen was. De koers steeg van 12 naar 16 en de Bollingerbands draaiden van negatief naar zeer positief. Feit is en blijft alleen dat de koers tegen de bovenkant van die Bollingerbands aan blijft zitten. Dat is geen lekker moment om in te stappen, al is dat bij een stijgende trend natuurlijk minder een bezwaar dan in een neutrale of dalende trend. ‘Beter’ is echter om onderaan de stijgende Bollingerbands een positie in te nemen. In dit geval mede omdat de RSI net een verkoopsignaal gegeven heeft. Het eerste in 6 maanden. We komen nu dan ook in de buurt van oude weerstanden vanuit het gegeven van oude toppen.

25 mrt 2009

Na de vorige analyse is er een herstel gekomen. De koers ging van een dieptepunt van 9,8 naar 11,65. De ruimte verder omhoog is beperkt. Even niets mee doen, dit is te gevaarlijk.

9 mrt 2009

We hebben de afgelopen weken een enorme daling in Randstad gezien. Gelukkig hebben we die gemist, daar we geen positie meer aanhielden en op tijd de winst namen. De koers ging van 18 naar 10.
De Stochastic en RSI hebben nu koopsignalen gegeven, maar ik zie in de Japanse Candles nog geen kooppatronen. Op dit moment weerhoudt me dat er van om hier een positie in te nemen. De afwaardering is enorm, maar dat houdt niet in dat er DUS een opleving in de koers komt.

2 feb 2009

Ik laat dit aandeel nu even heel bewust links liggen. We hebben recent een positie afgebouwd en we gaan niet een knipperbol relatie met een aandeel aan. Even pas op de plaats dus.

16 jan 2009

De winst is genomen op een stand 14,8. Het was de bedoeling om ergens rond de 15,2 winst te nemen, maar de daling was eergisteren te groot en te snel. Daarom werd het uiteindelijk 14,8.

29 dec 2008

We handhaven de stoploss op 13,89 end of day. Randstad sloot vorige week op 14,50. Het lijkt me verstandig om bij een verdere stijging de stoploss steeds 1 euro onder de hoogste slotstand te houden, met de huidige stoploss 13,89 als bodem.

15 dec 2008

Stoploss op Randstad wordt opgetrokken naar 13,89 euro per aandeel. Was 12,59.

25 nov 2008

De doji van vrijdag is gisteren bevestigd. De bodem werd ook iets hoger geplaatst. Technisch een koopsignaal en als we vandaag om 10:00 uur hoger staan dan 13,78 dan gaan we long. Als we long gaan, dan is de stoploss 12,59 end of day.

5 nov 2008

De vorige analyse was op 17 okt. Toen zag ik terecht van het innemen van een nieuwe positie. Helaas miste ik echter de bodem die een week later geplaatst werd. Althans… Ik miste die niet, alleen deed ik er in Randstad niets mee. Het aandeel herstelde procentueel enorm en helaas is daarmee de kans gemist. Een correctie afwachten en dan eventueel in de volgende golf omhoog meeliften. Meer zit er nu niet in.

17 okt 2008

Gisteren een nieuw dieptepunt voor het aandeel. Er werd gesloten op 13,88. De indicatoren geven koopsignalen, maar in de Japanse Candle grafiek geen uitgesproken koopsignaal. In tegendeel, er werd gesloten onder de Doji van vorige week en daarmee is die ongeldig geworden. Ondanks het verwachte herstel van de index vandaag toch maar even niet aan dit aandeel komen.

30 sept 2008

Het advies om niet in Randstad te stappen was juist, maar dat geld momenteel voor alle adviezen om vooral maar niet te beleggen… De koers is nu 17,76. Nog slechts enkele maanden geleden was het 30. Vooralsnog zie ik geen reden om in te stappen.

12 sept 2008

De beurskoers kruipt omhoog. Het is te weinig en te onzeker. Hier is gewoon te weinig kracht zichtbaar en ik raad u af om hier nu wat mee te doen.

26 aug 2008

Het aandeel kruipt omhoog. Ook de Bollingerbands kruipen omhoog. De vraag is nu of dit kruipen al interessant is. Immers kan het ook gezien worden als ruim vier weken consolidatie en niet veel meer dan dat. Rond de 20 is een stukje weerstand ontstaan. Het stelt niet veel voor, maar nog altijd zie ik zeker onder dat niveau geen reden om in te stappen.

4 aug 2008

Het aandeel heeft rond de 18 euro een bodem gevonden. Steun is er rond de 17,2. Daar ligt de hammer. Interessant voor een belegging is eea nu niet.

17 juli 2008

Onze investering was geen lang leven beschoren. De stoploss werd al snel geraakt met als gevolg een verliesje. Dat was op een koers van 24,3. Nu staan we op 16,92. Het strikt opvolgen van de stoploss heeft dus een enorm verlies weten te voorkomen.

16 juni 2008

Eind april werd een gap omhoog gevormd. Deze is nu de steun gebleken. We gaan long op 26 met stoploss op 25,6. Koersdoel in eerste instantie 29 euro.

29 mei 2008

Gisteren een mooie stijging in Randstad, maar het was slecht het goedmaken van de laatste twee dagen. In de grafiek leest ik niets dat mijn interesse in dit aandeel kan aanwakkeren.

8 mei 2008

Het is armoe troef bij Randstad. De koers doet weinig tot niets. Begin april werd de positie weer gesloten. Ik heb vooralsnog geen enkele reden om deze positie weer op technische gronden te openen in een koersvorming als deze.

31 mrt 2008

Beleggers die boven de 26 long gingen, die kunnen nu de stoploss op 27,45 leggen. Wie nog niet long ging, wacht beter een bijna onvermijdelijke test van de uitbraak af. Overigens ben ik zelf ook niet long gegaan. Ik heb het idee dat tenminste de toppen van februari getest gaan worden.

10 mrt 2008

Bij de vorige analyse op 13 feb gaf ik al aan onder de 26 geen nieuwe positie in te willen nemen. We staan nu op 25 euro en al sinds half december is er weinig gebeurd. Op dit moment zou ik onder de 27,5 niet meer in willen stappen. Het kan zijn dat ik deze analyse later verander, maar dat zien we dan wel weer. Vooralsnog heb ik geen haast bij Randstad.

13 feb 2008

Er is nu een dubbele bodem geplaatst en een mooie W is zich aan het vormen. Meestal een punt waarop de koers weet te herstellen. Helaas was de tweede dip net te diep voor de recent ingenomen positie. Die is eind vorige week gesloten. Onder de 26 neem ik geen nieuwe positie in.

15 jan 2008

In de indicatoren koopsignalen, maar wie de grafiek bekijkt, valt het direct op dat de dagcandles de laatste weken wel extreem klein zijn. Dat lijkt niet te duidden op gezonde handel. Op zijn best is de trend nu horizontaal. We zijn nu terug op koersen die we voor het laatst in 2005 zagen. Met een daling van boven de 60 in juli 2007 naar nu 27,4 is er al heel veel van de koers af. Voor de belegger met een lange termijn visie lijkt daarmee de lucht wel uit de koers te zijn. Met stoploss op 24,9 kan voor de lange termijn een positie ingenomen worden op een koers tussen de 27 en 27,5. Het is echter vroeg.

6 jan 2008

We gaan vanaf nu ook Randstad in de analyses opnemen. Op dit moment niet koopwaardig.

 

De Analyses zijn gemaakt door Tom Lassing, tenzij anders aangegeven.

Tom Lassing en Pro Gain BV houden geen aanzienlijke belangen in binnen Europa gelegen beursgenoteerde ondernemingen.
Het kan zijn dat Tom Lassing privé een positie zal innemen conform zijn analyse en advies. U dient daar bij de beoordeling van de analyse rekening mee te houden.
Er zijn geen afspraken met banken of brokers over vergoeding omzet op basis van de gegeven adviezen. Ook als adviezen van Tom Lassing via andere aanbieders tot u komen is er geen sprake van een betaalde bijdrage. De analyses worden altijd gratis verstrekt aan derden met slechts de afspraak dat er een werkende link naar www.beursbox.nl onder staat.

 

Leest u ook onze disclaimer nog eens goed na. In de nieuwsbrief treft u dagelijks de meest recente analyses aan.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *