LADEN

Typ om te zoeken

KPN, ik heb een deja vu ervaring

KPN

KPN, ik heb een deja vu ervaring

Het herstel van de koers is alweer voorbij en de 4 euro per aandeel komt weer naderbij. KPN heeft bekend gemaakt dat het een claim emissie wil uitbrengen. Het getuigt in mijn ogen van zwalkend beleid. Eind vorig jaar werd het aandelen inkoopprogramma stopgezet en nu willen ze op de helft van de koers weer nieuwe aandelen uitzetten.
Beleidsmatig is dat rampzalig. Ze kunnen blijkbaar niet anders, maar je vraagt je wel af hoeveel verstand ze nu eigenlijk van hun eigen markt hebben.
Daar mag je als belegger je vraagtekens nu wel bij gaan zetten. Vervolgens is de vraag, zijn ze nog wel een partij die interessant in de markt is?
Het antwoord daarop is ja. Ondanks gebrek aan visie en een extreem beroerde klantenservice is KPN in Nederland de dominante partij. Ze doen dus ook wel dingen goed. Ze zijn ook geen partij die zwak in de markt staat. Ze maken blijkbaar alleen keer op keer dezelfde fouten. De verkeerd getimede aandeleninkoop en de te dure veiling, hadden we dat al niet eens eerder meegemaakt?

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *