LADEN

Typ om te zoeken

Aegon werkt niet best

Aegon

Aegon werkt niet best

Ik heb zelf deze week met Aegon te maken gehad… (Afwikkeling overlijden van mijn schoonvader) Ik moet zeggen… vriendelijke mensen, maar hun telefoonsysteem wordt slecht bijgehouden waardoor een prachtig systeem het proces volledig in de war schopt en er een enorme chaos ontstaat. Je geeft in ‘Autoverzekeringen’ en je krijgt iemand bij hypotheken. Hij had tot eind vorig jaar wel bij autoverzekeringen gewerkt… Ik werd doorverbonden naar een ander die er tot eind maart ook gewerkt had, maar nu elders te werk was gesteld. De verwerking van mutaties van verzekerden lag ondertussen ook al minstens 10 dagen achter…
En dat bedrijf moet de harten van beleggers harder laten kloppen? Ik dacht het niet. Tenzij je als belegger ze belt en in een dergelijke chaos terecht komt. Dat kloppen zowel je hart als je aderen harder, dat kan ik u verzekeren. Dat laatste mag ik echter niet, want ik ben geen verzekeraar. Aegon wel, maar ik ben niet onder de indruk, hoe aardig de medewerkers overigens ook zijn.
Het aandeel Aegon is overigens ondanks mijn slechte ervaring de laatste dagen wel hoger. Het steeg in anderhalve week tijd van 4,4 naar 5. Er ligt nu een flinke weerstand. Van mij mag het aandeel fors omhoog. Gezien de interne gang van zaken is in mijn ogen vrijwel zeker dat er nog lijken uit de kast gaan komen. Die koersklap omlaag komt dus ook nog wel.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *