Beursbox

Zakelijk investeren (Tom Lassing)

 Gepubliceerd door op 20 september 2018 om 07:12
sep 202018
 

Voor veel ondernemers en ondernemingen is zakelijk investeren vooral het investeren in dat waar de onderneming actief in is. Dat is natuurlijk ook prima, want je moet niet achterop raken, maar soms moet of kan je ook eens iets verder kijken.
Zo is investeren in eigen energie opwekking interessant qua kosten, maar u kan er mogelijk ook positief mee in het nieuws komen en dan is het gratis reclame naast het feit dat u dan uiteindelijk ook wel eigen energie (goedkoper) opwekt.
Kijk dan ook goed of bijvoorbeeld het eigen zakelijke dak of het dak van eventuele carports misschien in te zetten is als zonnepanelen weide.
Onder bepaalde voorwaarden zijn daar interessante subsidies voor. Heeft u een heel groot dak beschikbaar, mailt u me dan eens op tom @ lassing.nl. Mogelijk heb ik iets interessants voor uw bedrijf.
Ook kan u kijken naar heel andere investeringen. Zo maakt u de onderneming minder kwetsbaar voor één markt. Zo ga ik zelf binnenkort in de VS huizenmarkt stappen. Ik ga er huurwoningen kopen, waarbij ik de huurders er vooral graag in wil laten zitten. Het gaat me namelijk om het rendement vanuit de huurpenningen. Ik wil die huizen kopen met 80% vreemd vermogen.


Ondernemers en particulieren kunnen hier tot 7% rendement op hun te investeren som op gaan verdienen. Dat is toch een veel betere plek voor liggend geld dan een spaarrekening die 0,1% rente biedt.
Hou daarom de Beursbox nieuwsbrief en deze site in de gaten, want over beide onderwerpen komen er de komende tijd nog artikelen.