Beursbox

Winstgevend beleggen in iedere markt

 Gepubliceerd door op 14 oktober 2014 om 07:06
okt 142014
 

Wat de richting van de index ook is, u kan er geld mee verdienen.
Dat kan met opties.
Ik ga even een makkelijk voorbeeld geven.

De beurs staat op 400 punten.
U denkt dat de komende twee maanden de beurs binnen de range 380 en 420 zal blijven. De oplossing is dan simpel, u schrijft put opties 380 en u schrijft call opties 420. Zo lang de index binnen de range blijft, loopt de premie uw kant op.
Maar…
Op het moment dat de index dreigt door te breken in één van de richtingen, dan moet u ingrijpen.
U kan dan de kant van de positie door rollen.
Klinkt ingewikkelder dan het is. U sluit de positie. Bijvoorbeeld zakt de AEX naar 383. U sluit dan de geschreven put 380. U kan dan echter besluiten een maand verder de put 370 te schrijven. Daar krijgt u weer premie voor en het spel begint opnieuw. Ondertussen heeft u al wel een mooie winst op de geschreven Call die u dan mogelijk al kan verzilveren.
U kan dan eventueel ook de Call opnieuw schrijven. Bijvoorbeeld de Call 410 een maand verder of misschien nog wel in de oorspronkelijke maand.
Doe dit structureel en u mag de verwachting hebben dat u tussen de 15 en 30% rendement op jaarbasis kunt halen. ALS u maar steeds op tijd ingrijpt als het verkeerd dreigt te lopen. U MOET ingrijpen, want beleggen mag nooit hopen worden als u op deze manier werkt.
www.optiecursus.com

Op 6 november is er om 19:30 uur een basiscursus Optiebeleggen in Best! U kan u hier opgeven voor deze zeer leerzame sessie!