Beursbox

Welke goudrekening is de beste (Tom Lassing)

 Gepubliceerd door op 17 januari 2017 om 08:20
jan 172017
 

Als het gaat om alleen de buitenlandse goudrekening, dan heb ik de laatste tien jaar voornamelijk drie aanbieders in beeld gehad.
Euro Pacific, die tegenwoordig een compleet pakket aanbied, maar die er vooral is voor de grotere vermogens. Ze zijn de duurste van alle aanbieders.
BullionVault, die de minste faciliteiten biedt en die een Rothschild telg als grote aandeelhouder hebben en Goldmoney dat in feite Bitgold is, maar die namen het veel kleinere Goldmoney over en hebben nu ook de naam overgenomen.
Wie is in alle opzichten de beste…
Goldmoney. Daar is geen twijfel over.
Maar bij Goldmoney kan je alleen je edelmetalen kopen en bewaren. Ze bieden niet heel veel meer. Je kan nog wel een debet card aanvragen. Dat kan handig zijn als u wilt leven van uw goud en zilver. Die debetcard maakt het mogelijk om overal in de wereld een deel van uw kapitaal in de door u gewenste valuta op te nemen.

Het openen van een rekening is snel geregeld. Wel moet u er daarna rekening mee houden dat u, als u boven een bepaalde som aan kapitaal komt, u aanvullende gegevens moet gaan opsturen en regelen. Daarover hier meer.