Beursbox

The Greenback

 Gepubliceerd door op 27 mei 2015 om 07:49
mei 272015
 

Dit is ook wel de naam voor de dollar die ontstond na executive order 11110, uitgegeven door president Kennedy.
Dit is de dollar die de FED buiten spel had moeten zetten.
Helaas voor Kennedy werd hij binnen een half jaar na de invoering van executive order 11110 vermoord. The Greenback verdween daarna stilletjes van het toneel en werd zelfs verboden.
Er zijn legio redenen te noemen voor de moord op Kennedy. Kennedy was voor veel machtige personen en organisaties een enge president. Hij durfde het aan zelfs de machtigste partijen aan te pakken. Zo had hij ruzie met de CIA, de FBI, de FED, de top van het militaire apparaat, de maffia…
En al die partijen kwamen los van elkaar al tot de conclusie dat de beste oplossing een liquidatie van de president was. Immers, wie dacht hij wel dat hij was?
Hij was neergezet als puppet van zijn vader. Zijn vader had namelijk deals gesloten en als dank mocht een zoon van Kennedy president worden. Maar tot schrik van iedereen wilde de zoon dat spel niet meespelen.
Dat Kennedy dus vermoord werd, is geen verrassing. Dat het complot ook nooit ontmaskerd werd ook niet. Al die partijen hebben er baat bij dat het nooit bekend wordt.
Al die partijen zijn nu nog aan de macht in Amerika. Bush jr., Bush Sr, Obama, het zijn allemaal puppets van dezelfde eigenaren van de VS.
De Greenback was echter een goed idee. Het was een gedekte dollar.
Bitgold is nu in feite de eerste stap naar bijvoorbeeld een Greenback. Bitgold maakt het mogelijk om goud aan te houden en met goud te betalen. Hoe mooi zou het zijn als deze organisatie ook dollars zou uitgeven, met als onderliggende waarde die goudvoorraad. Zo ver is het nog niet, maar bitgold zet al wel de eerste stap, u kan in het goud zelf betalen.
Overigens is Bitgold niet beschikbaar voor Amerikanen.
Enkele staten in Amerika hebben nu ook plannen aangekondigd dat ze goud-geld gaan uitgeven. Ze mogen tegenwoordig geen geld meer uitgeven, maar wel goud en zilver. Zodra Amerikanen echt kunnen kiezen tussen hun vermogen aanhouden in onzekere FED dollars of in goud en zilver, hoe lang gaat het dan duren voor de dollar als spaarmunt binnen Amerika ook onder druk komt?
Het slimme geld is de overstap met hun spaarkapitaal al aan het maken.

Vier Amerikaanse staten hebben de eerste stappen al gezet en zijn nu de wettelijke basis voor goudgeld aan het leggen. Dit zijn de staten New Hampshire, South Carolina, Utah en Virginia.