Beursbox

Opgelicht door het geldsysteem

 Gepubliceerd door op 17 februari 2015 om 08:21
feb 172015
 

Zijn we als samenleving opgelicht door de banken? Niet omdat ze ons geld uitleenden, maar omdat ze ons geld uitleenden zonder er bij te vertellen dat ze ons geld uitleenden dat ze zelf niet hadden, maar dat ze creëerden doordat we als particulieren ons contractueel vastlegden om met rente het nooit eerder bestaande geld terug te betalen aan de bank, MET rente!

Het feit dat ze dat doen, is geen oplichting als de banken ons dat vooraf hadden uitgelegd. Het feit dat ze dit geldsysteem tot op heden ontkennen, maakt dat het strikt genomen oplichting is.
Ik verbaas me er nog steeds over dat het geldsysteem bijna niemand bekend is. In de financiële sector en bij beleggers was M0, M1, M2 en vooral ook M3 al lang bekend. Maar waar het voor stond, is tot op heden bij de mensen in de straat amper bekend.
M3 is geld dat de banken creëren op basis van uw handtekening. U verklaart dat u het in M3 gecreëerde geld met rente gaat terugbetalen aan de banken. Het feit dat er M3 geld is, is een zegen. Het heeft er voor gezorgd dat vooral het westen enorm kon expanderen. Onze samenleving ontwikkelde zich zo snel omdat er ineens geld in overvloed was. Helaas echter is de manier waarop de M3 is opgezet er ook de oorzaak van dat de banken zich gingen misdragen in een orgie van geldcreatie en speculatie.
Door de M3 en het misbruik van dat systeem zijn banken nu de machtigste entiteit op aarde geworden. Helemaal eng is het feit dat slechts enkele bankiersfamilies achter de meeste wereldbanken zitten. Deze bankierfamilies zijn de rijkste en machtigste mensen op aarde. Bijna niemand kent ze, want ze zijn de onzichtbare machtige hand achter alle regeringen. Heel slim blijven ze uit beeld zodat bij een opstand alleen de zichtbare leiders worden vervangen, terwijl de echte leiders nooit vervangen worden en na iedere machtswisseling alleen maar sterker geworden zijn.
Sven Hulleman is nog een jonge advocaat die met zijn jeugdige overmoed durft wat generaties lang niemand heeft gedurfd.