Beursbox

De VS ligt al jaren onder vuur (Tom Lassing)

 Gepubliceerd door op 15 maart 2018 om 07:57
mrt 152018
 

President Trump en zijn team willen de VS doen geloven dat het land al jaren onder zwaar economisch vuur ligt. Ze zijn heel zielig, want China steelt de banen en heeft de productie van de VS onder valse voorwendselen overgenomen.
Klikt leuk, maar het is niet waar. Continue reading »

VectorVest opleiding (Tom Lassing)

 Gepubliceerd door op 13 maart 2018 om 08:53
mrt 132018
 

Afgelopen zaterdag ben ik bij een gratis opleidingsdag van VectorVest geweest. Een nuttige bijeenkomst, in meerdere opzichten. Het programma van VectorVest biedt in grote lijnen twee mogelijkheden. Namelijk het programma volgen en zonder eigen instellingen de goede standaard instellingen gebruiken. Continue reading »

Engels Vastgoed investering (Pieter Monsma)

 Gepubliceerd door op 12 maart 2018 om 08:29
mrt 122018
 

Komende woensdag 14 maart geef ik bij Tom Lassing in Best uitleg van mijn investeringen in Engels Vastgoed. Ik ben op zoek naar mede investeerders die willen profiteren van hoge rendementen die we maken mede door de Brexit.
Je kan me ook bellen of mailen indien je meer info wilt.
Hier de uitnodiging voor komende woensdag 14 maart in Best Continue reading »

Gehacked

 Gepubliceerd door op 10 maart 2018 om 07:53
mrt 102018
 

Helaas is het een hacker gelukt om in ons mailsysteem te komen. Het systeem is offline gebracht met als consequentie dat we u zelf ook geen mail meer kunnen sturen. Heeft u dus een ‘rare’ mail van ons gekregen, weggooien!

Onze excuses voor het ongemak. Zelfs de overheid kan plat gelegd worden door tieners die zich vervelen, en dat wij na 17 jaar ook een keer zwaar geraakt worden, is dus geen verrassing.

Poeder in plaats van olie (Tom Lassing)

 Gepubliceerd door op 9 maart 2018 om 08:00
mrt 092018
 

Een Nederlandse chemicus heeft een uitvinding gedaan die de wereld kan veranderen.
Zijn oplossing is vorig jaar in de Telegraaf geproduceerd en daarna werd het stil.
Waarom die stilte?
Dat is de vraag. Misschien is hij te veel een amateur om de potentie ten volle te benutten. Misschien denkt hij veel te klein. Met zijn oplossing zou hij iemand als Elon Musk enthousiast moeten kunnen krijgen.
Die zou er namelijk wel raad mee weten.
Is de oplossing kosher? Ja, dat is ze. TNO heeft het onderzoek al bevestigd.
Waterstof wordt vastgelegd in een soort zoutpoeder en in die vorm is de samenstelling ongevaarlijk.
Wil je de energie er weer uithalen (96% efficiency) dan voeg je extreem schoon water toe. Dat gooi je in de tank en je kan op één liter tot wel 240 kilometer rijden.

www.energiestart.nl

De financiële wereld huivert (Tom Lassing)

 Gepubliceerd door op 8 maart 2018 om 07:43
mrt 082018
 

Het vertrek van ex Goldman Sachs topbankier Gary Cohn als topadviseur van president Trump wordt gezien als negatief voor de positie van de VS als handelsnatie. Het wordt ook gezien als negatief voor het economische beleid van Trump. Hij mist nu iemand met een berg ervaring en de beste connecties in zijn adviseursteam. Continue reading »