Beursbox

Is bitcoin overgewaardeerd?

 Gepubliceerd door op 14 december 2017 om 08:16
dec 142017
 

Neen, bitcoin is precies waard wat het waard is. De markt heeft immers altijd gelijk. De vraag is alleen hoe lang de markt het met de markt eens blijft. Immers zal uiteindelijk een keer de vraag gesteld gaan worden… Wat hebben we eigenlijk aan bitcoin? Tsja,… wat hebben we er eigenlijk aan? Continue reading »

FED brengt de rente 0,25% omhoog

 Gepubliceerd door op 14 december 2017 om 08:14
dec 142017
 

De FED heeft, zoals door vrijwel iedereen verwacht had, de rente in de VS met 0,25% verhoogd. De basisrente is er nu 1,5%. De FED heeft vertrouwen in de economie, zeker nu er enorme belastingvoordelen voor bedrijven aan zitten te komen. Hoe dat op de lange(re) termijn uitpakt is onzeker, maar de FED heeft te maken met 2018. Voor dat jaar is de belastingaanpassing interessant voor bedrijven en dus goed voor de economie.

Onroerend goed markt Nederland (Tom Lassing)

 Gepubliceerd door op 12 december 2017 om 08:37
dec 122017
 

Is het nu verstandig om in Nederlands vastgoed te stappen met bijvoorbeeld de intentie een huis te kopen en het dan te verhuren?
Kijk ik naar de huidige markt, dan zie ik dat de grote jongens nu massaal huizen aan het afstoten zijn. In feite zijn ze hun huizenportefeuille aan het schonen. Continue reading »

Analyse president Trump (Tom Lassing)

 Gepubliceerd door op 11 december 2017 om 08:20
dec 112017
 

Trump is bijna een jaar president en wat heeft het opgeleverd?
Trump had een “contract met Amerika” opgesteld. Het is heel simpel, daar is niets van terecht gekomen. Politici mogen liegen. Trump heeft zichzelf als ondernemer gepresenteerd, maar hij liegt nog schaamtelozer dan welke politicus dan ook. Continue reading »

Bitcoin is geen geld (Tom Lassing)

 Gepubliceerd door op 11 december 2017 om 08:15
dec 112017
 

Eén van de beste bewijzen daarvoor is de reden die Steam, de online gameswinkel, aangeeft. Die accepteerden namelijk bitcoin betalingen, maar constateren nu dat door de koersstijging van bitcoin de eerst zo lage transactiekostenpost van 20 cent nu is opgelopen tot soms wel 20 dollar per transactie. Daarmee diskwalificeert bitcoin zich overduidelijk als serieuze munt. In twee jaar tijd ging de prijs van een transactie gemiddeld met 1300% omhoog. Continue reading »

dec 112017
 

De feestdagen staan voor de deur. Het bedrijfsleven rondt zaken voor 2017 af en we werken naar kerst toe. “The most wonderful time of the year” is de uitgelezen mogelijkheid om terug te kijken en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar.

Ik wil graag een paar zaken die je rendement fors beïnvloeden met je delen: op welke zaken moet je letten. Als VectorVest-abonnee laat je mij hier ik specifiek op letten. Continue reading »