LADEN

Typ om te zoeken

Haat u Iran al?

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Haat u Iran al?

protest

Ook de Nederlandse regering heeft aangegeven dat ze achter de VS staat. De liquidatie van de generaal is ook voor de regering Rutte een prima zaak. Ze zien er geen kwaad in.
Het geldt dus nu ook voor Iran dat als ze het idee hebben dat Rutte of een andere hoge Nederlandse functionaris eventueel slechte dingen in Iran of tegen Iran wil doen, mag worden geliquideerd.
Immers, als je het idee hebt dat een leider of hoge functionaris slechte dingen wil doen, dan is liquidatie toegestaan, eventueel in het land van een bondgenoot. Hollywood maakte daar al films over. In de toekomst komt er een gedachten politie. Heb je een verkeerde gedachte, dan kan je al gestraft worden voor je de daad verricht hebt.
De VS heeft geen enkel bewijs gegeven voor de noodzaak van de liquidatie.
De VS wilde een daad stellen om Iran te provoceren. De VS wil deze oorlog zoooo graag.
Dáár ben je nu als Nederlandse regering mee akkoord gegaan.
Je gaat dus mee die oorlog in, net zoals Nederland blind de tweede Irak oorlog in ging. Het is gewoon weer 2003.
Hoeveel had u gehoord over de Iraanse generaal voor hij gedood werd?
Niets toch?
Hij was een niemand. Hij was een generaal zoals Iran er meer heeft.
Tot ze hem konden liquideren en nu wordt hij in de westerse propaganda weggezet als de slechtste man die Iran ooit voortbracht. Ineens is hij de nummer twee van Iran en is hij de meesterplanner van het regime. Geloof toch niet alles wat onze media u toont. Ze doen hun werk niet. Ze lepelen de rotzooi op die ze van de Amerikanen opgestuurd krijgen. Uw patriottische taak is het nu om die rommel te geloven en Iran te haten. Uiteindelijk moeten we een paar boten vol met onze jeugd daarheen sturen om de heilige oorlog van de VS voor hen te voeren.
Ja, de inwoners van Iran roepen nu om wraak. Dat is hun recht. Of mogen ze daar nu ook geen vrijheid van meningsuiting hebben?

Tags

8 Reacties

 1. Eppo 8 januari 2020

  Niet zo naief Tom ,aangezien het daar een wespennest is van optima forma en Iran hele rare vriendjes heeft met Hezebollah , Noord-korea en nog wat lui.
  https://www.politico.com/interactives/2017/obama-hezbollah-drug-trafficking-investigation/
  Het zijn smeerkezen daar ook in optima forma en hun zaakjes .
  Is maar goed dat we Israel en USA hebben aangezien die groenzoeters in t Haagje elke Murk die hier aan komt wandelen binnen laat .

  Beantwoorden
  1. Tom Lassing 8 januari 2020

   Wil je zeggen dat alleen Iran slecht is?
   De VS, Saoudi Arabië, Dubai, VAE, Israël allemaal braaf, maar alleen Iran slechterik?

 2. Vandegaer Henri 8 januari 2020

  Tom,

  Ik vind dat je op zulke idiotie niet moet antwoorden. Die man vind waarschijnlijk ook dat Mohammed Bin Bone Saw een brave man is omdat het de vriend van Trump is. En Israël dat alle dagen Palestijnen afschiet zoals wij onze konijnen dat zijn de ideale leiders op deze planeet voor sommigen. Een overeenkomst met Iran afgesloten door de Amerikanen wordt door Trump in de vuilbak gesmeten. Normaal n’est ce pas ????

  Beantwoorden
 3. antoine 8 januari 2020

  Naieve reactie Tom. Deze Suleimani was al bekend tijdens de bezetting van amerikaanse ambassade ten tijde van Jimmy Carter .Verder moet je de verhalen van Afsin Ellian over deze generaal maar eens lezen . Een eersteklas moordenaar !

  Beantwoorden
  1. Tom Lassing 9 januari 2020

   Misschien een verrassing voor je, maar iedere generaal is een kille moordenaar. Dat is hun vak. Dan moet je dus alle generaals ombrengen omdat het slechte mensen zijn.

 4. Kees Blokker 8 januari 2020

  Amerika heeft van het hele midden-oosten een puinhoop gemaakt. Nergens waar ze geweest zijn is het serieus beter geworden. De enige die hiervan profiteert is hun/de wapenindustrie. Allemaal onder het mom van het brengen van de democratie. Nou het is lekker opgeknapt daar………….. Overigens is het altijd Amerika die dat soort dingen blijkbaar mag. Elk ander land zou de rest van de wereld over zich heen krijgen. Stel je eens voor dat de Russen zo’n stunt uithaalden……….. De wereld zou te klein zijn!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *