LADEN

Typ om te zoeken

De bodem voor goud

Beleggers Nieuws Goud

De bodem voor goud

Zoals ik hier gisteren al schreef, de analisten van Elliott Wave International zijn niet scheutig met hun onverbloemde koopmomenten. Terecht, want hoe vaak zijn er momenten dat je met een vrijwel zeker zijnde zekerheid durft te stellen dat een koersbodem grosso modo bereikt is?
Dat maakt je heel kwetsbaar.
Je bent immers zo goed als je laatste voorspelling.
In de Elliott Wave analyse methode maak je als analist gebruik van de golven die je in de grafiek kunt tellen. Dat hebben ze gedaan en ze constateerden dat de neerwaartse beweging een 5 golf was.
Dat is belangrijk, want in een Bull markt is een neerwaartse golf een 3 golf. Nu is het een 5 golf neerwaarts. Dat kan in de toekomst wat zeggen over het herstel en hoe ver dat herstel zich zal manifesteren. Kijkt u hier zelf naar hun totale analyse (u moet even gratis lid van hun Engelstalige service worden).
Maar het zegt wel iets de afronding van de beweging.
Als de vijfde golf afgerond is, dan kan er geen zesde volgen…
Tenzij je natuurlijk je telling verkeerd hebt uitgevoerd. Die kans is er altijd, maar de analisten bij EWI zijn de besten in hun vak en voor ze hun analyse naar buiten doen hebben ze er echt wel heel secuur naar gekeken.
Op basis van de Elliott Wave analyse is dus vastgesteld dat de bodem grosso modo bereikt is. Dat is belangrijk nieuws en biedt mogelijkheden in vooral de goud en zilver aandelen. Ik heb daarom een bijgewerkte versie van het zilverrapport uitgegeven.In dat rapport enkel heel interessante aandelen. U gaat enorme winsten mislopen als u deze aandelen niet op tijd in bezit heeft! www.zilveraandelen.nl

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *