Beursbox

Creëer zelf geld en betaal de bank

 Gepubliceerd door op 24 december 2014 om 08:46
dec 242014
 

De Zuid Afrikaan Michael Tellinger verloor zijn huis en grond aan de bank. Hij verloor zijn rechtszaak en daarmee zijn bezit. Hij leerde echter een belangrijke les.
Hij leerde namelijk hoe hij de banken kon betalen in dezelfde lucht waarmee ze zelf geld creëren.

Vanaf dat moment is hij zelf geld aan het creëren waarmee hij nu de banken betaalt. Hij doet werkelijk PRECIES hetzelfde als dat banken doen.
De banken kunnen hiertegen bezwaar aantekenen, maar ze hebben vooralsnog nog geen actie ondernomen.
In feite heeft hij door schade en schande geleerd hoe hij het systeem dat de banken gebruiken om ons er onder te houden kan gebruiken tegen de banken.
Is het waterdicht? Neen. Als we dit massaal gaan gebruiken, dan zullen de banken de wet ongetwijfeld laten aanpassen zodat uiteindelijk deze middelen alleen door geregistreerde banken gebruikt mogen worden. De vraag is dan echter of heel het systeem op dat moment niet zoveel aandacht krijgt, dat we het criminele element daarvan niet langer accepteren. Hoe kunnen sommige bedrijven en rijke individuelen zo rijk blijven? Misschien heeft Michael hier per ongeluk het geheim ontdekt.
Wat Micheal Tellinger namelijk doet, is geld uit lucht creëren door het opstellen van een contract en zijn handtekening er onder te zetten. Precies zoals de banken dat doen! In dat contract staat verrassend weinig. Hij zegt echt belachelijk weinig toe. Het gaat er echter om dat je het contract op de juiste wijze opstelt en werkelijk heel erg precies doet zoals dat is voorgeschreven. De inhoud van het contract is dan minder van belang. Je moet verwijzen naar de juiste wetteksten en het moet er gedegen uit zien. Daarbij moet je je zo goed mogelijk indekken.
Vreselijk legaal maar tegelijk vreselijk crimineel, want het zou verboden moeten worden om op deze manier geld te creëren. Verboden voor Michael Tellinger, maar ook net zo verboden voor banken. Het criminele element is misschien niet eens het creëren van geld, maar het is het opstellen van contracten die in feite geen enkele zekerheid geven. Achter de juridische mambo jambo staan namelijk in feite dat je mazzel hebt als je op basis van die contracten ooit nog geld krijgt.
Ondertussen is Michael Tellinger briljant. Hij gebruikt nu het systeem en dat is op zich natuurlijk fantastisch.
Het is niet één op één toepasbaar in Nederland, maar als enkele slimme koppen bij elkaar gaan zitten, dan zullen ze ongetwijfeld met precies zoiets op de proppen kunnen komen. We zijn waarschijnlijk gewoon stom om het niet te doen…