Beursbox

22 augustus gratis webinar (Susan van VectorVest)

 Gepubliceerd door op 18 augustus 2017 om 07:52
aug 182017
 

Beleggers die meer steun willen ondervinden van een dataset met gegevens over bedrijven, aangevuld met waarschijnlijk ’s werelds beste technische analyse aanbieder, moeten 22 augustus om 20:30 uur eens inloggen op de webinar die dan live (in het Nederlands) gegeven gaat worden.
Het is een gratis online presentatie van het systeem.
Het gaat mij er niet om dat u ‘dus’ klant moet worden. Het gaat mij er om dat u kennis neemt van wat er in de markt is. U kan dan voor uzelf kijken of een dergelijk systeem voor u een duidelijke meerwaarde heeft.
Het kan namelijk voor u de aandelen zoeken die precies aan uw wensen voldoen. Het zoekt ook aandelen zonder dat er een invloed is vanuit de financiƫle pers. Het programma zoekt namelijk op basis van de cijfers en/of de technische indicatoren, net wat u wilt.
U krijgt dan uiteindelijk de aandelen die aan uw voorwaarden voldoen. Aandelen waarvan u nog nooit eerder hoorde, omdat ze hier in Europa (maar vaak ook in de VS) niet besproken worden.
De pers schrijft namelijk 90% van de tijd over 10% van de aandelen. Waar ze over schrijven is vaak voor u niet interessant (meer). Die aandelen had u voor de pers dat deed zelf moeten vinden. VectorVest maakt dat mogelijk.
Meldt u hier aan voor het gratis webinar dat u thuis op PC of smartphone/tablet kunt volgen.