Beursbox

VectorVest informatie bijeenkomsten

 Gepubliceerd door op 2 juni 2018 om 10:59
jun 022018
 
Gent • 5 juni • klik hier om in te schrijven

Mechelen • 6 juni • klik hier om in te schrijven

Eindhoven • 9 juni • klik hier om in te schrijven

Dit zijn de laatste workshops voor de zomerbreak. De volgende workshops vinden begin september plaats.
Welkom bij de volgende VectorVest Workshop. Iederen die lid is van VectorVest is welkom, alsook mensen die VectorVest nog niet kennen en geheel vrijblijvend een demonstratie willen bijwonen. VectorVest is beleggerssoftware die fundamentele en technische analyse combineert.

De VectorVest Community is enorm gegroeid in België en Nederland: (nieuwe) abonnees maken volop gebruik van de talrijke Nederlandstalige ondersteuning die sinds september 2015 beschikbaar is. Iedere maand vinden er workshops plaats op meerdere locaties.
Zo’n workshop bestaat uit 2 delen:
Tijdens het eerste gedeelte leggen we echt de basis uit van VectorVest. Dit is een must voor iedere beginnende abonnee, voor iedereen die VectorVest nog niet kent of voor iedereen die zijn basiskennis wilt opfrissen. We bespreken de zeer betrouwbare Marktsignalen van VectorVest. Wij voorspellen de markt NIET, maar wij geven de trends weer. Sinds 1996 hebben deze marktsignalen nog geen enkele grote trendomkeer op de markt gemist. Eens u weet wanneer u in de markt moet stappen, is het belangrijk dat u de juiste aandelen in Portefeuille neemt. Onze database bevat 7.800 Amerikaanse en 2.000 Europese aandelen. Naast fundamentele en technische analyse maakt VectorVest ook gebruik van unieke eigen indicatoren die ervoor zorgen dat u aandelen makkelijk en snel kan analyseren.  U leert hoe VectorVest aandelen analyseert.

In het tweede gedeelte doen we iedere maand iets anders.

Tijdens de komende workshop (eind mei en begin juni) gaan we nog eens een strategie opbouwen én backtesten.

Personen die onze sessies bijwonen, ontvangen achteraf de volledige presentatie. U heeft dus alle schermafbeeldingen en kan hier thuis mee aan de slag.

 

Tussen de 2 sessies is er een pauze van 10 minuten. Iemand die enkel het 2de gedeelte wilt bijwonen, kan ons dus tijdens de pauze vergezellen.

Er is tijd en ruimte om nadien nog een glas te drinken en na te praten. Maak kennis met andere abonnees en vraag naar hun ervaring met VectorVest!

De voertaal is Nederlands. Toegang en parking is gratis, maar registratie is verplicht.

Extra aanbieding: Als u aangeeft via Beursbox te zijn gekomen, dan kunt u VectorVest een maand lang gratis uitproberen! We hebben die exclusieve deal met VectorVest weten te maken! Wel moet u zich aanmelden met een creditcard! Vergeet die dus niet mee te nemen.

Kom ook naar de gratis VectorVest presentatie

 Gepubliceerd door op 15 februari 2018 om 08:18
feb 152018
 

Zaterdag 17 februari geeft Tom van Noyen een presentatie en uitleg over wat VectorVest voor serieuze beleggers kan doen.

Het systeem kan voor u de beste aandelen selecteren. Het kan analyses voor u maken etc.

Hoe veel kunt u er aan hebben? U kan dat zaterdagochtend zelf zien!

Geeft u zich hieronder even op. Toegang is gratis.
Tot zaterdag! Koffie of thee staat vanaf 09:30 uur klaar en wordt u aangeboden door Beursbox.nl.

Hoe kies ik de beste ETF’s (Susan Hayes-Culleton)

 Gepubliceerd door op 13 februari 2018 om 08:19
feb 132018
 

ETF’s zijn Exchange Traded Funds.
Vorige week was ik op Malta met VectorVest-abonnees. Onderwerp: Exchange Traded Funds. Het snelst groeiende financiële product ter wereld. Volgens Ernst & Young, is het belegd vermogen in 2020 zo’n $7.7 biljoen in 2020. Continue reading »