Beursbox

Fugro bleek prachtige gok

 Gepubliceerd door op 3 mei 2018 om 07:45
mei 032018
 

De beleggers die op basis van de vorige analyse in aandelen Fugro ingestapt zijn, hebben niet alleen ballen getoond, maar krijgen ook de winst. De stop loss kan van 10,3 naar 12,79 euro per aandeel worden opgetrokken en is daarmee een take profit geworden.

fugro, beleggers, aandelen

Fugro, voorzichtig!

 Gepubliceerd door op 5 april 2018 om 07:59
apr 052018
 

Mijn advies was de vorige keer dat beleggers beter andere beleggingen dan Fugro aandelen zouden zoeken. Dat bleek geen slecht advies te zijn. De aandelenkoers is nu gedaald tot de steun rond de 10,5 euro per aandeel. De vraag is dan… Is deze steun in de grafiek ook de bodem? Vooralsnog zie ik weinig redenen om heel erg positief te zijn. Ja, het kan de bodem zijn. Wil je daar als belegger/speculant op inzetten, hou dan wat mij betreft een stop loss aan van 10,3 euro per aandeel. Veiliger is het om even te wachten en te kijken wat er nu gaat gebeuren. Er is geen wet tegen een koers van Fugro die onder de 10 gaat komen er daar lang mag blijven. Het technische beeld is nu eenmaal zwak. Het enige positieve is het feit dat het een steunniveau is.

fugro, aandeel

Fugro: er zijn betere alternatieven

 Gepubliceerd door op 23 februari 2018 om 08:56
feb 232018
 

Twee weken geleden werd bij het aandeel Fugro de steun rond de 11,8 euro per aandeel bereikt en daarna leek de bodem geconsolideerd te worden. Gisteren zagen we een fors hogere opening en daarna een enorme val van de aandelenkoers. Uiteindelijk werd met een klein verlies ten opzichte van woensdag gesloten. Het slot lag in de grafiek net boven het MA 100 niveau. Ik ben heel voorzichtig positief, maar eigenlijk zouden beleggers beter interessantere beleggingen moeten zoeken.

fugro

Fugro, winst nemen of wachten

 Gepubliceerd door op 10 januari 2018 om 08:20
jan 102018
 

Bij de vorige analyse op het aandeel Fugro was het nog zo dat de 12,2 euro per aandeel doorbroken moest worden. Ik heb toen aangeraden dat moment even af te wachten. Die doorbreking kwam er en ondertussen staan we rond de 13,5 euro per aandeel. Hier ligt weer een technische weerstand vanwege de koerstop die juli 2017 gezet werd rond de 14 euro. Dit is dus een moment om winst te nemen, of een moment om weer even af te wachten op het herstel verder doorzet. Pas boven de 14 euro is het aandeel weer interessant.

fugro, winst, top

Koers Fugro bij belangrijke weerstand

 Gepubliceerd door op 6 december 2017 om 09:00
dec 062017
 

De koers van Fugro zit vlak bij een belangrijkste weerstand. De te breken koers is 12,2 euro per aandeel. Dan nog is het overigens zo dat de MA lijnen allemaal neerwaarts lopen, maar die lijnen passen zich bij een doorbreking van de 12,2 wel aan. Voor die doorbreking zou ik het vooral even blijven aanzien. Er is nu vier keer vergeefs een poging tot doorbraak gedaan. Het kan natuurlijk zo zijn dat er simpelweg geen beleggers zijn die meer willen neertellen per aandeel Fugro.